ISBN-10: 1977020461

ISBN-13: 9781977020468

Anna on kehitetty valmistavaan opetukseen luokille 3-6. Kielen oppiminen lähtee kuuntelemisesta, toistamisesta ja sekä kirjainten että äänteiden opettelemisesta suomeksi ääntäen. Ensimmäinen osa kattaa aakkoset ja perussanaston opettelu aloitetaan myös. Toinen osa perehdyttää verbeihin, adjektiiveihin, vatteisiin, kehoon ja tunteisiin. Tämä kolmas osa syventää oppimista. Kirjat hyödyntävät kielitietoista lähestymistapaa esimerkiksi mallin ja taiton suhteen. Teksti on vasemmalla ja siihen liittyvä luetun ymmärtäminen tai tehtävät ovat samalla sivulla tai saman aukeaman oikealla puolella. Piirrokset ovat lähinnä värityskuvia ja lisäksi oma piirtäminen auttaa sanojen ja käsitteiden omaksumisessa.

Anna on suomalainen neljäsluokkalainen tyttö Äänekoskelta. Annan isän on suomenruotsalainen eli Annan perhe edustaa suomalaista monikulttuurisuutta. Annan avulla lukija tutustuu suomalaiseen kultuuriin ja elämäntapaan. Annalla on äiti, Saana-sisko ja Otto-veli. Annan kissa Onni ilmestyy kuvaan aina silloin tällöin.

Anna-kirjat muodostavat yhdessä kattavan materiaalin valmistavalle vuodelle. Kuvasanakirjaa voi käyttää ohessa. Annasta on paperi- ja e-versiot. E-versiossa on esitetty sivu ja sivuun liittyvät uudet oppimistavoitteet.

Tämä tarkistuskirja on tarkoitettu opettajan ja avustajan käyttöön. Omatarkistusta on myös hyvä osittain harjoitella.

Show description

Read or Download Anna Luen ja kirjoitan suomea 3 TARKISTUSKIRJA (Finnish Edition) PDF

Similar reference_1 books

Focus On: Labour Relations: Basic Income, Trade Union, - download pdf or read online

This rigorously crafted e-book is formatted to your eReader with a useful and certain desk of contents. the focal point On books are produced from collections of Wikipedia articles regrouping the main informative and well known articles a few particular topic. the focal point On books are as a result a considerable editorial paintings of choosing and grouping proper articles jointly that allows you to create a helpful resource of knowledge approximately particular topics.

Download e-book for iPad: Focus On: 50 Most Popular Space Opera Video Games: Mass by

This conscientiously crafted book is formatted on your eReader with a practical and precise desk of contents. the focal point On books are produced from collections of Wikipedia articles regrouping the main informative and renowned articles a couple of particular topic. the focal point On books are because of the a considerable editorial paintings of choosing and grouping correct articles jointly on the way to create a useful resource of knowledge approximately particular matters.

Download PDF by : Eine kurze Beschreibung des Hackens (German Edition)

Hacking identifiziert Schwachstellen in Computersystemen oder Netzwerken, um Schwachstellen ausnutzen zu können. Beispiel für Hacking: Verwenden von Passwort-Cracking-Algorithmus, um Zugang zu einem procedure zu erhaltenComputer sind obligatorisch geworden, um ein erfolgreiches Unternehmen zu führen. Es ist nicht genug, isolierte Computersysteme zu haben; Sie müssen vernetzt sein, um die Kommunikation mit externen Unternehmen zu erleichtern.

Additional info for Anna Luen ja kirjoitan suomea 3 TARKISTUSKIRJA (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Anna Luen ja kirjoitan suomea 3 TARKISTUSKIRJA (Finnish Edition)


by Ronald
4.5

Rated 4.65 of 5 – based on 46 votes